Portugal

Marítimo Funchal - Benfica

De wedstrijd tussen Marítimo en Benfica in het Estádio dos Barreiros is zondag in 0-3 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Benfica nu acht overwinningen achter elkaar heeft behaald in de Primeira Liga.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet David Neres Campos zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van João Mário Naval da Costa Eduardo, en Benfica op voorsprong bracht.

Direct na de rust vergrootte Naval da Costa Eduardo de voorsprong van Benfica.

Benfica vond het net nogmaals via Neres Campos, met een assist van Alejandro Grimaldo, in de 57ste minuut.

Met deze wedstrijd telt Benfica nu een reeks van drie wedstrijden zonder tegendoelpunten.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Marítimo één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Benfica vijf overwinningen heeft.

In de volgende wedstrijd gaat Marítimo op zondag 19 maart om 16.30 uur op bezoek bij Casa Pia. Benfica neemt het zaterdag 18 maart om 19.00 uur thuis op tegen Vitória Guimarães.