Portugal

Benfica - Boavista

Benfica en Boavista hebben het maandag in het Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) tegen elkaar op genomen. Benfica begon aan de wedstrijd na vier opeenvolgende overwinningen in de Primeira Liga. Het liet geen steken vallen en won ook dit duel, met 3-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Gilberto Moraes Júnior scoorde en zo Benfica op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Yusupha Njie gelijk voor Boavista met een assist van Kenji Gorré.

Met nog nog acht minuten te spelen scoorde Gonçalo Matias Ramos en kwam op voorsprong voor Benfica, op aangeven van Moraes Júnior.

De uiteindelijke 3-1 voor Benfica werd in de laatste minuten gemaakt door Petar Musa, met een assist van João Mário Naval da Costa Eduardo.

Voor Boavista was het de vierde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning.

Op dit moment heeft Benfica 56 punten en staat op de eerste plaats, terwijl Boavista met 26 punten op de elfde positie staat.

De volgende speeldag speelt Benfica op zaterdag 25 februari om 21.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Vizela. Boavista ontvangt zondag 26 februari om 19.00 uur Paços de Ferreira.