Portugal

Benfica - Casa Pia

De verdediging van Benfica staat goed. De wedstrijd in de Primeira Liga tussen Benfica en Casa Pia is in 3-0 geëindigd. Dat betekent dat Benfica erin geslaagd is om de nul te houden in vier opeenvolgende wedstrijden.

In de 35ste minuut nam Benfica de leiding via João Mário Naval da Costa Eduardo, op aangeven van David Neres Campos.

Benfica kwam op 2-0 toen Naval da Costa Eduardo nog een keer scoorde, met een assist van Alejandro Grimaldo, in de 43ste minuut. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Alexander Bah scoorde, op aangeven van Naval da Costa Eduardo, in de 71ste minuut.

Door deze zege heeft Benfica nu vier opeenvolgende overwinningen geboekt en is al vier wedstrijden ongeslagen.

Benfica heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Casa Pia één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

Benfica staat eerste met 53 punten. Casa Pia staat op de vijfde plaats met 30 punten. Casa Pia heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Benfica

In de volgende wedstrijd speelt Benfica thuis tegen Boavista, op maandag 20 februari om 22.15 uur. Casa Pia speelt maandag 13 februari om 22.15 uur uit tegen Boavista.