Portugal

Rio Ave - Benfica

Benfica heeft de uitwedstrijd tegen Rio Ave gewonnen. Het duel in de Primeira Liga eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Gonçalo Matias Ramos zich gelden toen hij scoorde en Benfica op voorsprong bracht. Benfica heeft nu tien wedstrijden achter elkaar ongeslagen afgesloten en heeft daarnaast ook nog tien overwinningen op rij geboekt. In de vijf laatste wedstrijden heeft Rio Ave drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Benfica vijf overwinningen heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Rio Ave dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Benfica met één doelpunt verschil. Rio Ave staat op de negende plaats met 33 punten. Benfica staat nog steeds aan de leiding met 71 punten. In de volgende wedstrijd gaat Rio Ave op zaterdag 8 april om 19.00 uur op bezoek bij Portimonense. Benfica speelt vrijdag 7 april om 19.00 uur thuis tegen Porto.