Portugal

Santa Clara - Rio Ave

Het zijn lastige tijden voor Santa Clara. Op vrijdag heeft het team de thuiswedstrijd tegen Rio Ave verloren met 0-2 in het Estádio de São Miguel in de Primeira Liga. Dat betekent zes opeenvolgende nederlagen voor Santa Clara.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet André Filipe Ferreira Coelho Pereira zich gelden toen hij scoorde en Rio Ave op voorsprong bracht.

Leonardo Ruiz bouwde de marge verder uit in de 73ste minuut met een assist van João Pedro Salazar da Graça.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Santa Clara en vijf keer verloren, terwijl Rio Ave drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

Santa Clara speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Sporting CP in het Estádio José Alvalade, Rio Ave treft Benfica in de thuiswedstrijd in het Estádio do Rio Ave Futebol Clube. Beide wedstrijden worden gespeeld op zondag 2 april om 2.00 uur.