Portugal

Paços Ferreira - Santa Clara

Een goal van Pacheco Antunes bleek genoeg voor Paços de Ferreira om een 1-0 zege te boeken in de thuiswedstrijd tegen Santa Clara in de Primeira Liga.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 54ste minuut tot Vitorino Gabriel Pacheco Antunes scoorde en zo de 1–0 voor Paços de Ferreira vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste.

Santa Clara heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Paços de Ferreira twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Santa Clara vijf nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Paços de Ferreira dit seizoen. De nederlaag was ook voor Santa Clara de tiende nederlaag met één doelpunt verschil.

De volgende speeldag speelt Paços de Ferreira op zaterdag 18 maart om 19.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Arouca. Santa Clara ontvangt vrijdag 17 maart om 21.15 uur Rio Ave.