Portugal

Paços Ferreira - Boavista

In de Primeira Liga-wedstrijd van zondag tussen Boavista en Paços de Ferreira, heeft Boavista al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 3-1 winst.

Binnen het half uur nam Boavista de leiding, toen Yusupha Njie scoorde. Direct na de rust vergrootte Ricardo Luis Chaby Mangas de voorsprong van Boavista.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Kenji Gorré en bouwde de marge verder uit met een assist van Ibrahima Camará.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Adrián Butzke namens Paços de Ferreira met een assist van Nicolás Gaitán. Maar Paços de Ferreira was niet in staat om meer goals te maken.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Paços de Ferreira twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Boavista één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Dit betekent dat Paços de Ferreira nog steeds laatste staat met 12 punten en dat Boavista op de achtste plek staat met 29 punten.

Paços de Ferreira speelt de volgende wedstrijd uit tegen Casa Pia. De teams staan op maandag 6 maart om 21.15 uur tegenover elkaar. Boavista neemt het vrijdag 3 maart om 20.00 uur thuis op tegen Arouca.