Portugal

Casa Pia - Paços Ferreira

Casa Pia heeft met één punt achter gestaan in de Primeira Liga-wedstrijd tegen Paços de Ferreira van maandag in het Estádio Pina Manique. Casa Pia sloeg er echter in om een achterstand om te toveren tot een voorsprong. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een overwinning met als eindstand: 2-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Paulo Guilherme Gonçalves Bernardo zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Adrián Butzke, en Paços de Ferreira op voorsprong bracht.

De 1-1 kwam in de 67ste minuut na nog een eigen doelpunt van Jóbson de Brito Gonzaga van Casa Pia.

Fernando Varela maakte het beslissende doelpunt in de 76ste minuut. Varela voltooide zo de comeback van Casa Pia. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1.

Casa Pia heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Paços de Ferreira twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Casa Pia dit seizoen. De nederlaag was ook voor Paços de Ferreira de tiende nederlaag met één doelpunt verschil.

Casa Pia staat nu op de zesde plaats met 35 punten, terwijl Paços de Ferreira de nummer 18 is met 12 punten.

In de volgende wedstrijd gaat Casa Pia op maandag 13 maart om 21.15 uur op bezoek bij Famalicão. Paços de Ferreira speelt zaterdag 11 maart om 16.30 uur thuis tegen Santa Clara.