Portugal

Arouca - Casa Pia

Arouca heeft de thuiswedstrijd tegen Casa Pia in de Primeira Liga zaterdag met 2-0 gewonnen. Met twee doelpunten in de tweede helft was Mújica García de hoofdrolspeler.

Het duurde een tijdje voordat het scoren begon. Arouca nam een 1–0 voorsprong met 9 minuten over toen Mújica García scoorde, op aangeven van Morlaye Sylla.

Maar Arouca had nog tijd voor een extra doelpunt. Mújica García vond het doel opnieuw in de 93ste minuut, met een assist van Ignacio De Arruabarrena.

Casa Pia heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen.

Arouca heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Casa Pia één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Op dit moment heeft Arouca 33 punten en staat op de zesde plaats, terwijl Casa Pia met 32 punten op de zevende positie staat.

Arouca speelt zijn volgende duel uit tegen Boavista. De teams staan op vrijdag 3 maart om 20.00 uur tegenover elkaar. Casa Pia neemt het maandag 6 maart om 21.15 uur thuis op tegen Paços de Ferreira.