Italië

Internazionale - Monza

Uiteindelijk heeft Internazionale toch een nederlaag te verduren gekregen. Monza in het Stadio Giuseppe Meazza was te sterk op zaterdag. De Serie A-wedstrijd eindigde in 0-1. Het duurde tot de 78ste minuut voordat Luca Caldirola, op aangeven van Patrick Ciurria, Monza op voorsprong bracht. Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Internazionale. Internazionale heeft in de vijf laatste wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Monza één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Internazionale dit seizoen. Stefan de Vrij werd uit de wedstrijd gewisseld in de 51e minuut voor Internazionale. Denzel Dumfries (Internazionale) speelden de hele wedstrijd. Internazionale staat na deze wedstrijd op de vijfde plek met 51 punten, terwijl Monza op de twaalfde plaats staat met 38 punten. Op zondag 23 april om 12.30 uur speelt Internazionale een uitwedstrijd tegen Empoli in het U-Power Stadium.