Italië

Internazionale - Juventus

Juventus heeft de uitwedstrijd tegen Internazionale in de Serie A met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van Kostic in de eerste helft was het enige doelpunt van het duel.

Spelers van beide teams werden van het veld gestuurd. En moesten de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Juventus begon de wedstrijd goed en nam in de 23ste minuut de leiding via Filip Kostic, op aangeven van Adrien Rabiot.

In de 97ste minuut werd Leandro Paredes van Juventus van het veld gestuurd met een rode kaart.

Een rode kaart in de 97ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Danilo D'Ambrosio van Internazionale.

Internazionale heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Juventus vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Internazionale dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Juventus met één doelpunt verschil.

Stefan de Vrij (Internazionale) speelden de hele wedstrijd.

Internazionale heeft 50 punten en staat op de derde plaats, terwijl Juventus met 41 punten de zevende positie inneemt.

De volgende wedstrijd, op zaterdag 1 april, speelt Internazionale om 18.00 uur thuis tegen Fiorentina in het Stadio Giuseppe Meazza. Juventus zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Hellas Verona. De wedstrijd start om 20.45 uur.