Portugal

Benfica - Estoril

Benfica heeft de thuiswedstrijd tegen Estoril in de Primeira Liga met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel viel in de eerste helft en werd gemaakt door Otamendi. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Nicolás Otamendi scoorde, met een assist van David Neres Campos. In de vijf laatste wedstrijden heeft Benfica drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Estoril één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Benfica dit seizoen. De nederlaag was ook voor Estoril de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. Benfica heeft 74 punten en staat op de eerste positie, terwijl Estoril met 25 punten de vijftiende plek inneemt. In de volgende wedstrijd speelt Benfica op zaterdag 29 april om 21.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Gil Vicente. Estoril ontvangt zondag 30 april om 16.30 uur Santa Clara.