Portugal

Braga - Estoril

Sporting Braga won zaterdag van Estoril in de Primeira Liga-wedstrijd. Braga won het duel met 4-1. De score werd in de 17de minuut geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Abel Ruiz, op aangeven van Armindo Tué Na Bangna. Direct na de rust bracht Carlos Eduardo Ferreira de Souza Estoril langszij. Luis Miguel Afonso Fernandes bracht Sporting Braga in de 70ste minuut een voorsprong. Met nog nog acht minuten te spelen voerde Iuri Jóse Picanço Medeiros de score verder op voor Sporting Braga. De uiteindelijke 4-1 voor Sporting Braga werd in de laatste minuten gemaakt door Joe Mendes, op aangeven van Simon Banza. In de vijf laatste wedstrijden heeft Sporting Braga vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Estoril één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit betekent dat Sporting Braga op de derde plaats staat met 62 punten en dat Estoril op de vijftiende positie staat met 25 punten. De volgende speeldag speelt Sporting Braga op zondag 16 april om 19.00 uur in een thuiswedstrijd tegen Gil Vicente. Estoril ontvangt zaterdag 15 april om 16.30 uur Portimonense.