Portugal

Chaves - Braga

Sporting Braga heeft een overwinning geboekt in het duel met Chaves in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Het team won zondag met 1-2 in de Primeira Liga. Al vroeg in de wedstrijd nam het bezoekende team een voorsprong, toen Picanço Medeiros scoorde na 16 minuten, op aangeven van André Filipe Luz Horta. Olávio Vieira dos Santos Júnior bracht in de 42ste minuut Chaves op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Ruiz de overwinning met een assist van Víctor Gómez. Chaves heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Sporting Braga drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Chaves dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Sporting Braga met één doelpunt verschil. Op dit moment heeft Chaves 32 punten en staat op de elfde plaats, terwijl Sporting Braga met 59 punten op de derde positie staat. De volgende wedstrijd voor Chaves is uit tegen Gil Vicente. De teams staan op maandag 10 april om 21.15 uur tegenover elkaar. Sporting Braga neemt het zaterdag 8 april om 21.30 uur thuis op tegen Estoril.