Portugal

Estoril - Chaves

Estoril lijkt niet te kunnen stoppen met verliezen in de Primeira Liga op dit moment. Na het duel met Chaves zijn er nu zesde opeenvolgende nederlagen op zaterdag, nadat de uitploeg won met 0-2.

Voor Estoril werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Na een half uur nam Chaves de leiding, toen Steven Vitória scoorde.

Na een overtreding in de 68ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij João Carlos Reis Graça van Estoril met rood van het veld.

João Rafael de Brito Teixeira voerde de voorsprong op in de 71ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-2.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Estoril en vijf keer verloren, terwijl Chaves twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Estoril thuis tegen Gil Vicente op zondag 2 april om 2.00 uur in het Estádio António Coimbra da Mota. Chaves speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Sporting Braga in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.