Portugal

Sporting Portugal - Benfica

Benfica had bij de rust een 2-0 achterstand tegen Sporting CP in de wedstrijd in de Primeira Liga gehad, maar in de tweede helft kwam Benfica goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd eindigde in 2-2. Sporting CP nam de leiding in de 39ste minuut via Francisco António Machado Trincão. Ousmane Diomande bracht in de 44ste minuut Sporting CP op 2-0, met een assist van Nuno Miguel Gomes dos Santos. Fredrik Aursnes milderde de score voor Benfica in de 71ste minuut met een assist van Alejandro Grimaldo. De gelijkmaker voor Benfica werd gemaakt door João Pedro Gonçalves Neves. Voor Sporting CP was het de dertiende ongeslagen wedstrijd achter elkaar. Sporting CP heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Benfica vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Sporting CP dit seizoen. Sporting CP speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Vizela op zondag 28 mei om 2.00 uur in het Estádio Do Vizela. Benfica speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Santa Clara in het Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz).