Portugal

Sporting Portugal - Famalicão

Sporting CP is bezig geweest met een goede serie in de Primeira Liga. In de thuiswedstrijd tegen Famalicão bleef de club voor de tiende wedstrijd achter elkaar ongeslagen. De wedstrijd in het Estádio José Alvalade eindigde in 2-1. Sporting CP begon de wedstrijd goed en nam in de 18de minuut de leiding na een doelpunt van Hidemasa Morita. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Ricardo de Sousa Esgaio en voerde de score verder op. De 2-1 kwam van een eigen doelpunt van Sebastián Coates van Famalicão, wat het eindresultaat was, in de 69ste minuut. Sporting CP heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Famalicão drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Sporting CP dit seizoen. De nederlaag was ook voor Famalicão de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Sporting CP op de vierde plaats op de ranglijst en Famalicão bezet de zevende plaats. De volgende wedstrijd voor Sporting CP is uit tegen Paços de Ferreira. De teams staan op zondag 7 mei om 21.30 uur tegenover elkaar. Famalicão neemt het maandag 8 mei om 20.00 uur thuis op tegen Chaves.