Portugal

Vitória Guimarães - Sporting Portugal

De wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Sporting CP in het Estádio Dom Afonso Henriques is in 0-2 geëindigd. Voor Sporting CP in de Primeira Liga is dit de negende opeenvolgende ongeslagen wedstrijd. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Pedro António Pereira Gonçalves zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Hidemasa Morita, en Sporting CP op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Sporting CP werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Arthur Gomes Lourenço, met een assist van Antonio Adán. Het was de zesde wedstrijd op rij voor Vitória Guimarães dat er niet gewonnen werd. Vitória Guimarães heeft in de vijf laatste wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Sporting CP drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Vitória Guimarães heeft 41 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Sporting CP met 61 punten de vierde plaats inneemt. De volgende speeldag speelt Vitória Guimarães op zaterdag 29 april om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Marítimo. Sporting CP ontvangt zondag 30 april om 21.30 uur Famalicão.