Portugal

Vitória Guimarães - Arouca

Arouca heeft de uitwedstrijd tegen Vitória Guimarães in de Primeira Liga zaterdag met 2-0 gewonnen. Alves Santos en Rafael Sebastián Mújica García zorgden beiden voor een doelpunt.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Mújica García zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Mateus Quaresma Correia, en Arouca op voorsprong bracht.

Alves Santos diepte de voorsprong van Arouca uit met een assist van Benji Michel, in de 77ste minuut.

Het resultaat betekent dat Arouca haar schone lei heeft behouden in drie opeenvolgende wedstrijden.

Vitória Guimarães heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Arouca drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Vitória Guimarães speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Benfica in het Estádio Dom Afonso Henriques, Arouca treft Paços de Ferreira in de thuiswedstrijd in het Estádio Municipal de Arouca. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 18 maart om 19.00 uur.