Portugal

Sporting Portugal - Arouca

Arouca heeft in de Primeira Liga punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Sporting CP. Het duel eindigde in 1-1. Arouca nam de leiding in de 38ste minuut via Antony Alves Santos. De gelijkmaker voor Sporting CP werd in de laatste minuten gemaakt door Pedro António Pereira Gonçalves. Dat betekent dat Sporting CP nu acht wedstrijden achter elkaar ongeslagen is. In de vijf laatste wedstrijden heeft Sporting CP drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Arouca drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Sporting CP dit seizoen. Dit betekent dat Sporting CP op de vierde plaats staat met 58 punten en dat Arouca de nummer 5 is met 45 punten. De volgende speeldag speelt Sporting CP op maandag 24 april om 21.15 uur in een uitwedstrijd tegen Vitória Guimarães. Arouca ontvangt zondag 23 april om 21.30 uur Vizela.