Portugal

Sporting Portugal - Santa Clara

Winaar Sporting CP en verliezer Santa Clara hebben twee zeer verschillende trajecten gevolgd. Sporting CP won zaterdag de wedstrijd in het Estádio José Alvalade en heeft vijf opeenvolgende overwinningen in de Primeira Liga. De uitspelende verliezer Santa Clara lijdt nu zeven opeenvolgende nederlagen. Het duel eindigde 3-0. De thuisploeg nam een vroege voorsprong, toen Paulinho scoorde na 14 minuten, op aangeven van Pedro António Pereira Gonçalves. Francisco António Machado Trincão bracht in de 22ste minuut Sporting CP op 2-0, met een assist van Marcus Edwards. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Edwards, met een assist van Dias Fernandes, in de 52ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-0. Met deze wedstrijd telt Sporting CP nu een reeks van vier wedstrijden zonder tegendoelpunten. Jeremiah St. Juste werd bij de rust in het veld gebracht voor Sporting CP. Dit betekent dat Sporting CP op de vierde positie staat met 53 punten en dat Santa Clara op de achttiende en laatste plek staat met 15 punten. Sporting CP heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Santa Clara. De volgende speeldag speelt Sporting CP op woensdag 5 april om 21.15 uur in een uitwedstrijd tegen Gil Vicente. Santa Clara ontvangt vrijdag 7 april om 16.30 uur Vizela.