Portugal

Sporting Portugal - Boavista

Sporting CP wordt sterker en sterker in de Primeira Liga. Ook de thuiswedstrijd zondag tegen Boavista in het Estádio José Alvalade werd gewonnen met 3-0. Dat betekent dat Sporting CP nu vier overwinningen op rij geboekt heeft.

De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Nuno Miguel Gomes dos Santos scoorde na 17 minuten, met een assist van Youssef Ramalho Chermiti.

De 2-0 kwam in de 43ste minuut na nog een eigen doelpunt van Salvador José Milhazes Agra van Sporting CP.

Sporting CP vergrootte de voorsprong verder, toen João Paulo Dias Fernandes scoorde, op aangeven van Ricardo de Sousa Esgaio, in de 93ste minuut.

Sporting CP heeft nu in drie achtereenvolgende wedstrijden geen tegendoelpunt gekregen.

Sporting CP heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Boavista één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Sporting CP thuis tegen Santa Clara, op zondag 2 april om 2.00 uur. Boavista speelt zondag 19 maart om 21.30 uur thuis tegen Famalicão.