Portugal

Arouca - Paços Ferreira

Thuisploeg Arouca en Paços de Ferreira hebben zaterdag beiden één punt overgehouden aan de wedstrijd in de Primeira Liga: 1-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Rafael Sebastián Mújica García scoorde en zo Arouca op voorsprong bracht.

Nicolás Gaitán maakte gelijk voor Paços de Ferreira in de 75ste minuut met een assist van Fábio Roberto Gomes Netto.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Arouca twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Paços de Ferreira twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Arouca dit seizoen.

Arouca speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Famalicão in het Estádio Municipal 22 de Junho, Paços de Ferreira treft Vitória Guimarães in de uitwedstrijd in het Estádio Dom Afonso Henriques. Beide wedstrijden worden gespeeld op zondag 2 april om 2.00 uur.