Portugal

Arouca - Marítimo Funchal

Arouca heeft de thuiswedstrijd tegen Marítimo in de Primeira Liga zaterdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de eerste helft gemaakt door Mújica García. Arouca nam de leiding in de 34ste minuut via Rafael Sebastián Mújica García, op aangeven van Tiago Alexandre de Sousa Esgaio. Het resultaat betekent dat Arouca al zes wedstrijden op rij niet heeft verloren. Arouca heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Marítimo één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Arouca dit seizoen. De nederlaag was ook voor Marítimo de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. Arouca speelt zijn volgende duel uit tegen Sporting CP. De teams staan op zondag 16 april om 21.30 uur tegenover elkaar. Marítimo neemt het zaterdag 15 april om 16.30 uur thuis op tegen Paços de Ferreira.