Portugal

Marítimo Funchal - Boavista

Marítimo heeft zondag een 4-2 winst geboekt in de thuiswedstrijd tegen Boavista in de Primeira Liga. Cunha Vidigal opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Félix Alexandre Andrade Sanches Correia. Andrade Sanches Correia bracht in de 22ste minuut Marítimo op 2-0, met een assist van Bruno Alexandre Vieira Almeida. Direct na de rust scoorde Cunha Vidigal voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Marítimo. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Salvador José Milhazes Agra namens Boavista met een assist van Pedro Jorge Gonçalves Malheiro. De uitploeg deed de tegenstander nogmaals pijn in de 87ste minuut van de wedstrijd toen Bruno Miguel Ponces Lourenco scoorde, op aangeven van Róbert Bozeník, maar Boavista was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. De uiteindelijke 4-2 voor Marítimo werd in de laatste minuten gemaakt door Brayan Riascos, met een assist van Cláudio Winck Neto. Voor Boavista was het de vierde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning. In de vijf laatste wedstrijden heeft Marítimo twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Boavista één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Marítimo staat na deze wedstrijd met 19 punten op de zestiende plek, terwijl Boavista op de twaalfde plaats staat met 30 punten. De volgende speeldag speelt Marítimo op zaterdag 8 april om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Arouca. Boavista ontvangt vrijdag 7 april om 21.30 uur Vitória Guimarães.