Portugal

Boavista - Famalicão

Famalicão heeft de uitwedstrijd tegen Boavista zondag gewonnen. Het duel in de Primeira Liga eindigde in 1-2.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 57ste minuut tot Iván Jaime scoorde en zo Famalicão op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Alex Dobre en vergrootte de marge.

Róbert Bozeník milderde de score voor Boavista in de 72ste minuut met een assist van Gaïus Makouta. Maar Boavista was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Boavista één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Famalicão vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Boavista dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Famalicão met één doelpunt verschil.

Op 2 april om 2.00 uur speelt Boavista een uitwedstrijd tegen Marítimo in het Estádio dos Barreiros. Die dag speelt Famalicão in eigen huis tegen Arouca in het Estádio Municipal 22 de Junho.