Portugal

Famalicão - Casa Pia

Famalicão heeft de thuiswedstrijd tegen Casa Pia in de Primeira Liga maandag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Jaime.

Famalicão nam de leiding in de 36ste minuut via Iván Jaime, met een assist van Gustavo Enrique Giordano Amaro Assunção da Silva.

Famalicão heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Casa Pia één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Famalicão dit seizoen. De nederlaag was ook voor Casa Pia de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

De volgende wedstrijd van Famalicão is op zondag 19 maart om 21.30 uur uit tegen Boavista in het Estádio Municipal 22 de Junho. Casa Pia speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Marítimo in het Estádio Nacional.