Portugal

Casa Pia - Marítimo Funchal

Casa Pia heeft een overtuigende zege geboekt in de thuiswedstrijd tegen Marítimo in de Primeira Liga. De wedstrijd eindigde in 2-0 na twee doelpunten van Cardoso dos Santos.

Marítimo eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd.

De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Cardoso dos Santos scoorde. Direct na de rust vond Cardoso dos Santos het doel voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Casa Pia.

In de 86ste minuut moest Marítimo verder met een man minder toen Renê Ferreira dos Santos van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Casa Pia twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Marítimo één overwinning en vier nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Casa Pia uit tegen Vizela op zondag 2 april om 2.00 uur in het Estádio Do Vizela. Marítimo speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Boavista in het Estádio dos Barreiros.