Portugal

Boavista - Vitória Guimarães

Boavista heeft vrijdag de thuiswedstrijd tegen Vitória Guimarães in de Primeira Liga met 2-1 gewonnen in het Estádio do Bessa Século XXI. De doelpuntenmakers voor Boavista waren Makouta en Milhazes Agra. Spelers van beide teams werden van het veld gestuurd. En moesten de wedstrijd uitspelen met 10 spelers. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg na een doelpunt van Milhazes Agra in de 19de minuut, met een assist van Makouta. Het duurde lang tot het volgende doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan maakte André Filipe Brás André gelijk voor Vitória Guimarães met een assist van Bruno Miguel Boialvo Gaspar. Het beslissende doelpunt voor Boavista werd in de laatste minuten gemaakt door Makouta. In de 99ste minuut werd Boialvo Gaspar van Vitória Guimarães van het veld gestuurd met een rode kaart. Na een overtreding in de 99ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Rodrigo Abascal van Boavista met rood van het veld. Het resultaat betekent de vierde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor Vitória Guimarães. In de vijf laatste wedstrijden heeft Boavista één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Vitória Guimarães één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Boavista dit seizoen. De nederlaag was ook voor Vitória Guimarães de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Boavista op maandag 17 april om 21.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Vizela. Vitória Guimarães ontvangt vrijdag 14 april om 21.15 uur Famalicão.