Portugal

Paços Ferreira - Famalicão

Famalicão heeft zaterdag het uitduel met Paços de Ferreira gewonnen. De wedstrijd in de Primeira Liga eindigde in 1-3. In de 34ste minuut nam Paços de Ferreira de leiding via Hernâni Infande Tchuda da Silva, met een assist van Paulo Guilherme Gonçalves Bernardo. Jhonder Cádiz bracht in de 41ste minuut Famalicão op gelijke hoogte, op aangeven van Ivo Tiago dos Santos Rodrigues. Famalicão maakte ook 2-1 in de 70ste minuut, toen Iván Jaime scoorde, met een assist van Alex Dobre. Maar Famalicão had nog tijd voor een extra doelpunt. Jaime vond het doel opnieuw met drie minuten te spelen, met een assist van Francisco Sampaio de Moura. In de vijf laatste wedstrijden heeft Paços de Ferreira één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Famalicão drie overwinningen en twee nederlagen heeft. In de huidige stand heeft Paços de Ferreira 17 punten en staat op de zeventiende plaats, terwijl Famalicão met 36 punten op de negende positie staat. In de volgende wedstrijd speelt Paços de Ferreira op zaterdag 15 april om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Marítimo. Famalicão speelt vrijdag 14 april om 21.15 uur thuis tegen Vitória Guimarães.