Portugal

Paços Ferreira - Sporting Portugal

Sporting CP is moeilijk te verslaan gebleven in de Primeira Liga. De 4-0 zege in de uitwedstrijd in het Estádio da Capital do Móvel tegen Paços de Ferreira betekent dat de ploeg al elf duels op rij ongeslagen is. 0-1 kwam na een eigen doelpunt van José Carlos Coentrão Marafona in de zevende minuut. Nuno Miguel Gomes dos Santos bracht in de 33ste minuut Sporting CP op 2-0, op aangeven van Francisco António Machado Trincão. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Machado Trincão en voerde de score verder op met een assist van Pedro António Pereira Gonçalves. De uitploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Youssef Ramalho Chermiti scoorde, met een assist van Arthur Gomes Lourenço, in de 93ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 0-4. In de vijf laatste wedstrijden heeft Paços de Ferreira één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Sporting CP vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Paços de Ferreira op de zeventiende plaats op de ranglijst en Sporting CP bezet de vierde plaats. Zaterdag 13 mei zullen beide teams hun volgende competitiewedstrijd spelen. Paços de Ferreira speelt om 16.30 uur in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira uit tegen Chaves Sporting CP neemt het om 21.30 uur thuis op tegen Marítimo in het Estádio José Alvalade.