Portugal

Marítimo Funchal - Paços Ferreira

Marítimo heeft Paços de Ferreira met 3-1 verslagen in de Primeira Liga op zaterdag. Binnen het half uur nam Marítimo de leiding, toen André Filipe Cunha Vidigal scoorde. Valdemir de Oliveira Soares bracht in de 42ste minuut Marítimo op 2-0, op aangeven van Félix Alexandre Andrade Sanches Correia. Vitor Costa de Brito vergrootte in de 69ste minuut de voorsprong voor Marítimo. Adrián Butzke milderde de achterstand van Paços de Ferreira in de 79ste minuut. Maar Paços de Ferreira was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1. Paços de Ferreira heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Marítimo twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Paços de Ferreira één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Marítimo staat nu op de zestiende positie met 22 punten, terwijl Paços de Ferreira op de zeventiende positie staat met 17 punten. Op zaterdag 22 april speelt Marítimo om 16.30 uur uit tegen Famalicão in het Estádio Municipal 22 de Junho en neemt Paços de Ferreira het thuis op tegen Porto om 21.30 uur in het Estádio da Capital do Móvel.