Portugal

Vizela - Paços Ferreira

De spelers van Paços de Ferreira hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze Vizela met 1-2 versloegen in de uitwedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na vijf duels op rij zonder winst voor Paços de Ferreira in de Primeira Liga. Al vroeg in de wedstrijd nam Paços de Ferreira een voorsprong, toen Nicolás Gaitán scoorde na 16 minuten, met een assist van Alexandre Xavier Pereira Guedes. Paulo Guilherme Gonçalves Bernardo bracht in de 33ste minuut Paços de Ferreira op 2-0, op aangeven van Nigel Thomas. Matías Lacava milderde de achterstand van Vizela met een assist van Kévin Zohi, in de 77ste minuut. Maar Vizela was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. Vizela heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Paços de Ferreira één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Vizela dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Paços de Ferreira met één doelpunt verschil. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Vizela op de negende plaats op de ranglijst terwijl Paços de Ferreira de zeventiende plaats inneemt. Vizela neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Vitória Guimarães, op zondag 7 mei om 19.00 uur in het Estádio Dom Afonso Henriques. Op dezelfde dag speelt Paços de Ferreira om 21.30 uur thuis tegen Sporting CP in het Estádio da Capital do Móvel.