Portugal

Vizela - Casa Pia

Vizela heeft Casa Pia met 3-1 verslagen in de Primeira Liga op zaterdag. Het bezoekende team nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Clecildo Rafael Martins de Souza scoorde na 25 minuten, op aangeven van Leonardo Filipe Cruz Lelo. Via een eigen doelpunt van Nermin Zolotic van Vizela werd het 1-1 in de 37ste minuut. Vizela scoorde na 81 minuten en zette zo de score op 2-1. De uiteindelijke 3-1 voor Vizela werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Friday Etim, met een assist van Matheus Pereira de Souza. Vizela heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Casa Pia twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Vizela staat nu op de achtste plaats met 35 punten, terwijl Casa Pia op de zevende positie staat met 38 punten. De volgende speeldag speelt Vizela op vrijdag 7 april om 16.30 uur bij Santa Clara. Casa Pia ontvangt zondag 9 april om 19.00 uur Sporting CP.