Portugal

Vizela - Boavista

Thuisploeg Vizela en Boavista hebben de punten gedeeld in hun ontmoeting in de Primeira Liga. Het duel eindigde in 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 71ste minuut voordat Yusupha Njie Boavista op voorsprong bracht, op aangeven van Gaïus Makouta. De gelijkmaker voor Vizela werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Osama Jabbar Shafeeq Rashid, met een assist van Igor de Carvalho Julião. In de vijf laatste wedstrijden heeft Vizela drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Boavista één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Vizela dit seizoen. Vizela staat nu op de zevende plaats met 39 punten, terwijl Boavista op de twaalfde plaats staat met 34 punten. In de volgende wedstrijd gaat Vizela op zondag 23 april om 21.30 uur op bezoek bij Arouca. Boavista ontvangt zaterdag 22 april om 19.00 uur Rio Ave.