Portugal

Paços Ferreira - FC Porto

Porto is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft Paços de Ferreira zaterdag ook ondervonden in het Estádio da Capital do Móvel. De wedstrijd eindigde in 0-2, waarmee Porto zijn vierde winst op rij heeft behaald in de Primeira Liga. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 66ste minuut tot Mehdi Taremi scoorde en zo Porto op voorsprong bracht. Met nog zeven minuten te spelen voerde Antonio Martínez López de score verder op voor Porto, op aangeven van Daniel Namaso. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-2. Paços de Ferreira heeft al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Paços de Ferreira twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Porto vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Paços de Ferreira staat op de zeventiende plaats met 17 punten. Porto is de nummer 2 met 70 punten. De volgende speeldag speelt Paços de Ferreira op zaterdag 29 april om 19.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Vizela. Porto ontvangt zondag 30 april om 19.00 uur Boavista.