Portugal

FC Porto - Santa Clara

Santa Clara heeft de negende wedstrijd achter elkaar verloren in de Primeira Liga. Het ging zaterdag met 2-1 onderuit in de uitwedstrijd tegen Porto in het Estádio Do Dragão. Porto nam de leiding in de 34ste minuut via Matheus Uribe. Daniel Namaso diepte de voorsprong van Porto uit in de 80ste minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Santa Clara werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Kyosuke Tagawa, op aangeven van Gabriel Silva Vieira. Het resultaat betekent dat Porto al zes wedstrijden achter elkaar niet heeft verloren. Porto heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Santa Clara vijf nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Porto dit seizoen. De nederlaag was ook voor Santa Clara de twaalfde nederlaag met één doelpunt verschil. Dit betekent dat Porto op de tweede plek staat met 67 punten en dat Santa Clara op de achttiende en laatste plaats staat met 15 punten. In de volgende wedstrijd speelt Porto op zaterdag 22 april om 21.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Paços de Ferreira. Santa Clara ontvangt zondag 23 april om 19.00 uur Chaves.