Portugal

Arouca - Vizela

Arouca heeft de thuiswedstrijd tegen Vizela in de Primeira Liga met 1-0 gewonnen. Sylla maakte in de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Morlaye Sylla na 12 minuten. Het resultaat betekent dat Arouca al acht wedstrijden op rij ongeslagen is. In de vijf laatste wedstrijden heeft Arouca drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Vizela drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Arouca dit seizoen. De nederlaag was ook voor Vizela de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. Op dit moment heeft Arouca 48 punten en staat op de vijfde plaats, terwijl Vizela met 39 punten op de achtste positie staat. De volgende speeldag speelt Arouca op vrijdag 28 april om 21.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Rio Ave. Vizela ontvangt zaterdag 29 april om 19.00 uur Paços de Ferreira.