Portugal

Santa Clara - Chaves

De wedstrijd tussen Santa Clara en Chaves in het Estádio de São Miguel is in 1-1 geëndigd. Het resultaat was een enorme opluchting voor Santa Clara, ook al was het geen overwinning, aangezien het team voor deze thuiswedstrijd van zondag negen opeenvolgende nederlagen had geleden in de Primeira Liga. Het duurde een tijdje voordat het scoren begon. Chaves nam een 1–0 voorsprong met 7 minuten over toen Issah Abass scoorde, met een assist van João Sabino Mendes Neto Saraiva. De gelijkmaker voor Santa Clara werd in de laatste minuten gemaakt door Bruno André Cavaco Jordão, op aangeven van Ricardo Jorge Oliveira António. Santa Clara heeft al zestien wedstrijden op rij niet gewonnen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Santa Clara één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Chaves twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Santa Clara dit seizoen. Santa Clara staat na deze wedstrijd laatste met 16 punten, terwijl Chaves op de tiende plek staat met 37 punten. In de volgende wedstrijd speelt Santa Clara uit tegen Estoril. Deze ontmoeting vindt plaats op zondag 30 april om 16.30 uur. Chaves speelt zaterdag 29 april om 19.00 uur thuis tegen Casa Pia.