Portugal

Estoril - Santa Clara

Estoril won zondag van Santa Clara in de Primeira Liga-wedstrijd. Estoril won het duel met 3-0. Estoril nam een vroege voorsprong, toen Alejandro Marqués scoorde na 17 minuten, op aangeven van Rafik Guitane. Carlos Eduardo Ferreira de Souza bracht in de 34ste minuut Estoril op 2-0. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Rodrigo Miguel Forte Paes Martins, op aangeven van Tiago Santos Carvalho, in de 89ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0. Voor Santa Clara was het de zeventiende wedstrijd op rij zonder overwinning. Estoril heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Santa Clara één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Estoril op de vijftiende plaats op de ranglijst terwijl Santa Clara de achttiende plaats bezet. Estoril neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Boavista, op zaterdag 6 mei om 19.00 uur in het Estádio do Bessa Século XXI. Op dezelfde dag speelt Santa Clara om 16.30 uur thuis tegen Gil Vicente in het Estádio de São Miguel.