Duitsland

Borussia Dortmund - FSV Mainz 05

Mainz 05 heeft in de rust met 0-2 voor gestaan in de wedstrijd tegen Borussia Dortmund. In de tweede helft kwam Dortmund terug met de gelijkmaker: 2-2. De wedstrijd eindigde in 2-2. Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Andreas Hanche-Olsen scoorde in de 15de minuut, met een assist van Edimilson Fernandes. Karim Onisiwo bracht in de 24ste minuut Mainz 05 op 2-0, op aangeven van Jae-Sung Lee. Raphaël Adelino José Guerreiro verkleinde de marge voor Borussia Dortmund in de 69ste minuut. De gelijkmaker voor Borussia Dortmund werd gemaakt door Niklas Süle, met een assist van Gio Reyna. Borussia Dortmund heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Mainz 05 één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Borussia Dortmund dit seizoen. Donyell Malen werd uit de wedstrijd gewisseld in de 63e minuut voor Borussia Dortmund. De competitie is voor dit seizoen ten einde gekomen Borussia Dortmund eindigde in een tweede plaats en Mainz 05 op de negende.