Duitsland

VfL Bochum - Borussia Dortmund

Bochum en Borussia Dortmund hebben vrijdag de punten gedeeld in de Bundesliga. De wedstrijd eindigde in 1-1. Anthony Losilla opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde. Borussia Dortmund maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Karim Adeyemi scoorde, op aangeven van Sébastien Haller, in de 7de minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde 1-1. Bochum heeft voor de vijfde keer op rij geen overwinning behaald. In de vijf laatste wedstrijden heeft Bochum drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Borussia Dortmund twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Bochum dit seizoen. Donyell Malen werd uit de wedstrijd gewisseld in de 88e minuut voor Borussia Dortmund. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Bochum op de vijftiende plaats op de ranglijst terwijl Borussia Dortmund bovenaan de ranglijst staan. De volgende speeldag speelt Bochum op zaterdag 6 mei om 15.30 uur in een uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Borussia Dortmund ontvangt zondag 7 mei om 17.30 uur Wolfsburg.