Duitsland

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt

Borussia Dortmund heeft de koppositie veroverd na de winst in de thuiswedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. Het duel in de Bundesliga eindigde 4-0. Dortmund heeft nu één punt voorsprong op Bayern München, terwijl Frankfurt op de negende plaats blijft staan. De thuisploeg kwam op voorsprong toen Jude Bellingham scoorde na 19 minuten, op aangeven van Julian Brandt. Donyell Malen bracht in de 24ste minuut Borussia Dortmund op 2-0, met een assist van Karim Adeyemi. Mats Hummels bracht in de 41ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong, op aangeven van Raphaël Adelino José Guerreiro. Borussia Dortmund vond het doel nogmaals via Malen, met een assist van Adeyemi, in de 66ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-0. Eintracht Frankfurt heeft voor de achtste keer op rij geen overwinning behaald. In de vijf laatste wedstrijden heeft Borussia Dortmund drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Eintracht Frankfurt twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Donyell Malen speelde de hele wedstrijd voor Borussia Dortmund en scoorde twee doelpunten. Speelde de hele wedstrijd. In de volgende wedstrijd speelt Borussia Dortmund op vrijdag 28 april om 20.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Bochum. Eintracht Frankfurt speelt zaterdag 29 april om 15.30 uur thuis tegen Augsburg.