Duitsland

VfL Bochum - VfL Wolfsburg

Wolfsburg heeft Bochum zaterdag met 1-5 verslagen in de Bundesliga. Wolfsburg begon de wedstrijd goed en nam in de 10de minuut de leiding via Svanberg, op aangeven van Patrick Wimmer. Jakub Kaminski bracht in de 21ste minuut Wolfsburg op 2-0, met een assist van Felix Nmecha. Wimmer bracht in de 33ste minuut de uitploeg op een grotere voorsprong, met een assist van Svanberg. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Svanberg en bouwde de voorsprong uit. Moritz Broschinski verkleinde de marge voor Bochum in de 68ste minuut. Maar Bochum was niet in staat om meer te scoren. Luca Waldschmidt diepte de voorsprong van Wolfsburg uit in de 77ste minuut. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Bochum. Bochum heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Wolfsburg twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Micky van de Ven speelde de hele wedstrijd voor Wolfsburg en kreeg één gele kaart. Speelde de hele wedstrijd. Bochum staat na deze wedstrijd op de vijftiende plaats met 27 punten, terwijl Wolfsburg de nummer 8 is met 43 punten. De volgende speeldag speelt Bochum thuis tegen Borussia Dortmund, op vrijdag 28 april om 20.30 uur. Wolfsburg speelt zondag 30 april om 17.30 uur thuis tegen Mainz 05.