Duitsland

VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg

Wolfsburg heeft de uitwedstrijd tegen Stuttgart gewonnen. Het duel in de Bundesliga eindigde in 1-0.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Omar Khaled Mohamed Marmoush scoorde, met een assist van Yannick Gerhardt, en zo de 1–0 voor Wolfsburg vastlegde, zo eindigde de wedstrijd.

Stuttgart heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Stuttgart één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Wolfsburg twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Stuttgart dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Wolfsburg met één doelpunt verschil.

Micky van de Ven (Wolfsburg) speelde de hele wedstrijd.

Op dit moment heeft Stuttgart 20 punten en staat op de achttiende plaats, terwijl Wolfsburg met 38 punten op de zevende positie staat.

Union Berlin is de volgende tegenstander voor Stuttgart in de uitwedstrijd. Wolfsburg speelt een thuiswedstrijd tegen Augsburg in het VOLKSWAGEN ARENA. Beide wedstrijden worden op zaterdag 1 april om 15.30 uur gespeeld.