Duitsland

VfL Wolfsburg - RB Leipzig

In de Bundesliga heeft RB Leipzig het uitduel tegen Wolfsburg zaterdag gewonnen. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 1-0-voorsprong, waarna Leipzig in de tweede helft uitliep naar 3-0.

RB Leipzig nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Emil Forsberg scoorde in de 14de minuut.

Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Met nog nog vijf minuten te spelen voerde Konrad Laimer de score verder op voor RB Leipzig, met een assist van Christopher Nkunku.

RB Leipzig vond het net nog een keer, deze keer via Dominik Szoboszlai, op aangeven van Xaver Schlager, in de 92ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-3.

Voor Wolfsburg was het de vierde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning.

Wolfsburg heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl RB Leipzig drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Micky van de Ven (Wolfsburg) speelde de hele wedstrijd.

Met 30 punten staat Wolfsburg op de zevende plaats, terwijl RB Leipzig met 39 punten op de vijfde plek staat.

Wolfsburg speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Köln op zaterdag 25 februari om 15.30 uur in het VOLKSWAGEN ARENA. RB Leipzig speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Eintracht Frankfurt in de Red Bull Arena.