Duitsland

VfL Bochum - RB Leipzig

1 - 0
Expected goals1.1 - 1.8

Een goal van Masovic bleek genoeg voor Bochum om een 1-0 zege te boeken in de thuiswedstrijd tegen RB Leipzig in de Bundesliga.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Erhan Masovic zich gelden toen hij scoorde en Bochum op voorsprong bracht.

Bochum heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl RB Leipzig drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Bochum dit seizoen. De nederlaag was ook voor RB Leipzig de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

Dit betekent dat Bochum op de veertiende plek staat met 25 punten en dat RB Leipzig op de derde plek staat met 45 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Bochum op vrijdag 31 maart om 20.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Eintracht Frankfurt. RB Leipzig speelt zaterdag 1 april om 15.30 uur thuis tegen Mainz 05.