Europa

Manchester City - RB Leipzig

Haaland heeft voor een prachtige prestatie gezorgd in de UEFA Champions League tussen RB Leipzig en Manchester City. Haaland was met vijf doelpunten de grote man aan de kant van Man City. Het duel in een winst voor het thuisteam: 7-0.

Kevin De Bruyne en Ilkay Gündogan scoorden de laatste doelpunten voor de thuisploeg.

Al vroeg in de wedstrijd nam Manchester City een voorsprong, toen Haaland scoorde na 22 minuten.

Twee minuten later bouwde Manchester City de marge verder uit toen Haaland nog een keer de doelman passeerde.

Vervolgens voltooide Haaland zijn hattrick en vergrootte de voorsprong voor Manchester City.

Ilkay Gündogan voerde in de 49ste minuut de voorsprong op voor Manchester City.

Vier minuten later bouwde Manchester City de voorsprong uit naar 5-0 toen Haaland nog een keer de doelman passeerde.

Vier minuten later voerde Manchester City de score verder op naar 6-0 toen Haaland nog een keer de doelman passeerde.

Manchester City vergrootte de voorsprong verder, toen Kevin De Bruyne scoorde, op aangeven van Riyad Mahrez, in de 92ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 7-0.