Engeland

Manchester City - Newcastle United

Manchester City heeft de thuiswedstrijd tegen Newcastle United in de Premier League zaterdag met 2-0 gewonnen. Foden en Bernardo Mota Veiga de Carvalho e Silva zorgden beiden voor een doelpunt.

De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Foden scoorde in de 15de minuut, met een assist van Rodrigo Hernández Cascante.

Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Mota Veiga de Carvalho e Silva voerde in de 67ste minuut de score verder op voor Manchester City.

Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Newcastle United.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Manchester City vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Newcastle United drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Nathan Aké (Manchester City) en Sven Botman (Newcastle United) speelden de hele wedstrijd.

Met 58 punten staat Manchester City op de tweede plaats, terwijl Newcastle United met 41 punten op de vijfde plek staat. Newcastle United heeft 2 wedstrijden minder gespeeld dan. Manchester City

Manchester City speelt zijn volgende duel uit tegen Crystal Palace. De teams staan op zaterdag 11 maart om 18.30 uur tegenover elkaar. Newcastle United neemt het zondag 12 maart om 17.30 uur thuis op tegen Wolverhampton Wanderers.