Lachende Haaland treitert Newcastle met schaamteloos tijdrekken

Reacties

Erling Haaland heeft het bloed onder de nagels van Newcastle United-spelers vandaan gehaald. De Manchester City-spits rekte in de slotfase van de Premier League-topper op schaamteloze wijze tijd.

Lachende Haaland treitert Newcastle met schaamteloos tijdrekken
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 0
Newcastle United
Newcastle United

Met hulp van Jack Grealish wilde Haaland de wedstrijd bij de cornervlag in het slot gooien. City leidde met 2-0 en vond het bij die stand wel best bij het ingaan van de extra tijd. Tot vier keer toe verdiende Haaland een corner door de bal van dichtbij tegen een tegenstander aan te schieten. De 22-jarige Noor zag daar de humor wel van in. Haaland kon een lach niet onderdrukken toen de City-supporters het verdienen van een corner plagerig vierden. Newcastle-verdediger Jamaal Lascelles werd ondertussen door ploeggenoot Kieran Trippier weggestuurd, uit vrees dat hij een flinke schop zou uitdelen.

Haaland zat niet lekker in de wedstrijd en liet twintig minuten voor het einde zijn frustratie de vrije loop bij een opstootje. Na een clash met Dan Burn kreeg de Premier League-topscorer geel. De spits kwam niet tot scoren en kwam ook niet tot een schot op doel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.